Cum cucerești o femeie inteligentă? Simplu!

Spread the love

Cum cucerești o femeie inteligentă? Se spune că femeile inteligente iubesc ca proastele, așadar, n-ar trebui să fie o așa mare filosofie să cucerești o femeie inteligentă, nu-i așa?! Totodată, Coco Chanel afirma că un bărbat, cu cât este mai ratat, cu atât are pretenții mai mari. Așa să fie?! S-ar putea. Și știi de ce?
Bărbații, în general, au două mari ofuri: puterea financiară și mărimea bărbăției. De la aceste două aspecte pleacă toate celelalte complexe și frustrări ale lor. Cu cât sunt mai puțin potenți din aceste două puncte de vedere, cu atât dezvoltă mai multe defecte.
Dragule, ignoră portofelul și bărbăția!
De ce le numesc defecte? Pentru că devin defecte greu de tolerat, dar și mai greu de suportat. Pentru că bărbații complexați tind să devină nesiguri, frustrați, dezvoltă obsesii, sunt posesivi și geloși, obsedați de control, răzbunători, manipulatori, excesiv de dominanți și câte și mai câte. Cum crezi că ar putea fi fericit un bărbat care în permanență este nemulțumit?! Nici cea mai cea femeie nu o să îi satisfacă egoul insațiabil.
Bărbații complexați nu pun lupa pe ei sau pe neajunsurile lor, nu se vor concentra pe vindecarea problemelor lor. O să pună lupa întotdeauna pe lumea exterioară și, mai cu seamă, pe femei. În accepțiunea lor, femeia este cauza și tot ea este soluția. Dar cu cât sunt mai mari complexele, cu atât vor fi mai mari și nemulțumirile lor la adresa femeilor.
Salvarea nu vine din exterior, începe din interiorul tău!
NU spun că toți bărbații sunt la fel și că toate defectele se lipsesc de ei, vreau doar să clarific puțin miezul acțiunilor lor. Așadar, dacă un bărbat nu știe să te cucerească sau nu știe să iubească sănătos, atunci bărbatul acela nu se cunoaște pe sine suficient, nu este obiectiv în ceea ce-l privește, n-are repere puternice și, cel mai probabil, nu a fost învățat să iubească sănătos.
Nu îl mai critica! Nu te mai plânge de el. Nu ești o victimă, draga mea! Puterea se află în mâinile tale. Îl accepți așa sau nu. Ai răbdare să-l ajuți? Vrei să-l salvezi cu iubirea ta? Află că iubirea nu vindecă dacă vine doar dintr-o singură direcție. Dacă iubirea este reciprocă și dacă există dorință de îmbunătățire și transformare, abia atunci iubirea poate să vindece și să dezvolte frumos.
Cum să cucerești o femeie inteligentă? Află cine ești tu!
De fiecare dată când îți propui un obiectiv, îți stabilești și pașii pe care trebuie să-i parcurgi, nu-i așa?! Verifici ce resurse ai, care sunt oportunitățile, care sunt căile și soluțiile prin care tu îți vei putea îndeplini visul. Astfel trebuie să procedezi și într-o relație.
Ai aflat că îți place Xuleasca?! Ok. Foarte bine. Ce îi oferi tu ei, cu ce vii bun în această relație, de ce ar trebui să fie cu tine și nu cu alt bărbat? Și nu mă refer la chestiunile materiale. Pentru că dacă este inteligentă, automat este și o femeie independentă, probabil realizată, capabilă să se întrețină și să-și satisfacă nevoile și dorințele. Mă refer să afli de ce ești mai bun decât alți bărbați. De iubit la propriu și la figurat suntem cu toții capabili. Dar ce ne diferențiază? Cât ești de dispus să te implici în acea relație? Câtă răbdare ai să cunoști, să descoperi și să construiești? Care sunt perspectivele tale de viitor?
Cum să cucerești o femeie inteligentă?
Punct ochit, punct lovit! De ce vrei să o cucerești?
Este important să stabilești și de ce vrei să o cucerești. Astfel afli ce o să faci după ce nu mai rămâne nimic de cucerit. O să te plictisești sau nu. Știi, femeia aceea nu este o pradă. Nu este o bucată de carne. Nu este un obiectiv. Nu este un trofeu. Nu este o piesă care te întregește pe tine. Este o femeie cu care poți sau nu să îți împarți viața. De bunăvoie și nesilit de nimeni. Fără vreun interes, ci din pură iubire.
Există în ea potențialul de a fi cu ea pe termen lung sau pe termen scurt? Răspunsul la această întrebare te va ajuta să-ți ajustezi corect „strategia”, dacă o pot numi așa.
Sinceritatea reprezintă cheia succesului pe termen lung!
În concluzie, oricât ar fi de inteligentă, ea poate fi interesantă pentru tine pe termen lung sau pe termen scurt. Fii onest cu tine însuți și nu mai visa la cai verzi pe pereți și, mai ales, nu-i irosi ei timpul. Dacă știi foarte clar ce vrei, comunică-i și ei. Dacă își asumă o aventură cu tine, bine, dacă nu este genul care să dorească aventuri, iarăși bine. O să simți de la o poștă femeia care este atrasă de tine…
Dar nu spun să-i comunici dorința ta într-un mod grotesc, de parcă i-ai trânti ploconul în fasole, ci cu tact și inteligență. Un bărbat care nu vizează o relație pe termen lung, are în mâneca sa tot felul de discursuri din care se înțeleg clar dorințele lui pe termen lung, iar ea o să facă o alegere. Ei bine, dacă te alege, nu o să îți poată imputa nimic. Tu ai fost sincer, nu-i așa?!
Cum să cucerești o femeie inteligentă?
Noi, femeile inteligente, suntem atât de ușor de cucerit încât tocmai pentru că totul este atât de simplu nici nu prea vă ies lucrurile.
Apreciem bărbații sinceri, naturali și hotărâți. Dacă intru într-o relație cu tine, înseamnă că știi ce vrei, înseamnă că îmi garantezi ziua de mâine și mai înseamnă că o să fii alături de mine la bine, dar mai ales la greu.
Nu vă mai aranjați excesiv, nu vă mai epilați pe picioare și pe piept, nu vă mai pensați și nu vă mai faceți unghiile cu lac. O da, ne plac bărbații îngrijiți, curați și respectabili, dar nu confundați domnia cu prostia.
Nu vrem să mergem sâmbăta împreună la salonul de frumusețe.
Ne plac bărbații cu atitudine și cu o personalitate formată. Ne plac bărbații cu coloană vertebrală, determinați și devotați principiilor lor. Ne plac bărbații care au valori stabilite și printre acestea se află și familia. Bărbații care își iubesc și-și respectă mamele, își vor prețui și respecta și iubitele / soțiile.
Ne plac bărbații care ne stimulează intelectual și care au răbdare să seducă mintea și sufletul unei femei înainte de a-i cuceri trupul. Ne plac conversațiile lungi și jocurile de seducție, dar să nu credeți că toate suntem înnebunite după alinturile acelea penibile gen „frumi, iubi, pisi, mami, mimi, lugu-lugu” și așa mai departe. Știți ce ne stimulează puternic auzul, să ne auzim numele rostit de bărbatul de care suntem îndrăgostite.
Pisi nu-i aici, mai caută, sigur vei găsi exact ce cauți!
Adorăm surprizele, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oferiți luna de pe cer, vacanțe în Dubai, bijuterii cu diamante sau mai știu eu ce bogății. Acestea nu înseamnă nimic dacă nu sunt oferite cu dragoste. Sunem fericite când vedem că sunteți atenți, că aveți inițiativă și că doriți să vă petreceți timp de calitate cu noi. Femeile inteligente sunt fericite dacă primesc o lăcrămioară și dacă sunt strânse în brațe cu dor.
Apreciem bărbații care sunt capabili să ia decizii, care își cunosc calitățile și care sunt dornici să-și depășească condiția. Nu ne alegem bărbații în funcție de puterea lor financiară, ci în funcție de potențialul lor pe termen lung. Nu contează ce meserie sau profesie ai, important este să excelezi în acel domeniu, iar banii vor veni de la sine.
Banii nu pot cumpăra fericirea!
Femeile inteligente au o slăbiciune pentru bărbații cu umor. Este absolut minunat să fiți amuzanți, dar nu penibili. Dacă aveți simțul penibilului, înseamnă că puteți fi veseli de la Dumnezeu până la cer și înapoi, dar fără să deveniți ridicoli.
Bărbații coruptibili nu sunt interesanți pe termen lung, dar nici cei care rămân implacabili în fața deciziilor lor. A fi un bărbat hotărât nu înseamnă același lucru cu a fi nemilos. Așadar, dacă ne certăm și dorim să ne împăcăm, amândoi trebuie să găsim o cale de a ne întoarce unul în brațele celuilalt. Este ușor să fii orgolios, dar cu ce mă ajută orgoliul când știu că pierd persoana pe care o iubesc, probabil, cel mai mult pe lumea asta?!
Ai nevoie de consiliere psihologică pentru a-ți exprima sentimentele? Iubirea este mai mult decât un sentiment, este o stare de a fi.
Nu simți iubire, ești iubire!
Este important să știi să ceri iertare, dar scuzele nu înseamnă nimic atunci când greșeala este repetată la infinit. Așadar, un iartă-mă spus din suflet, însoțit de un efort real de a îndrepta greșeala făcută și de a înceta caracterul ei repetitiv înseamnă mai mult decât îți poți imagina.
Ce înseamnă o relație fără încredere și fidelitate?! Da, preferăm bărbații de încredere și loiali. Când o relație nu mai funcționează, mai bine mărturisești că te-ai săturat decât să ajungi să umbli din floare în floare. Se spune că o maimuță nu lasă o creangă din mână până nu o prinde pe cealaltă. Nu este ok așa. Trebuie să ai cojones ca să recunoști că nu mai ești fericit, dar dinainte de a fi cu două femei în paralele.
Un mascul alpha se potrivește întotdeauna cu o femelă alpha!
Nu va fi mulțumit cu mai puțin de atât.
Vrem un bărbat pe care să îl admirăm. O da, când ne uităm la el, vrem să ni se umple inima de bucurie. Și văzându-l pe el atât de admirabil, să ne dorim și noi să fim mai bune, minunate și incredibile. Dar nu de teamă că vom fi părăsite, ci din iubire și respect pentru el. Pentru că merită să aibă alături o femeie la fel de senzațională ca și el.
Subiectul este inepuizabil… cum să cucerești o femeie inteligentă?! Este de ajuns să fii cu adevărat bărbat, intuitiv și empatic, și vei cuceri orice femeie îți dorești. Nicio femeie nu rămâne imună în fața unui bărbat inteligent, cu personalitate și caracter plăcut, puternic și bun.